25/06/2021

Завршна конференција на ОССЗ – Битола

На 25 јуни 2021 година се одржа завршна конференција на Општинскиот совет за социјална заштита (ОССЗ) – Битола, на која се сумираа активностите и реализираното во изминатиот период. „Мобилност Битола“ зеде активно учество во сите настани, а нашите учеснички Лидија и Фанче дадоа придонес во процесот. Се надеваме дека нереализираните заклучоци и перспективи постепено ќе се реализираат, а ние продолжуваме со нашите активности со засилено темпо.