14/09/2023

Квалификации за квиз

На 14 септември 2023 година, во просториите на Здружението се одржаа квалификации за квиз. И покрај раното извстување, одзивот беше слаб, но петте пријавени кандидати беа доволни за да ги добиеме најдобрите 3. Така, екипата од Битола годинава ја сочинуваат Митко, Билјана и Нико, а како резерва тука се Кире и Борис. Со задоволителни резултати, Мобилност Битола се надева на солиден пласман.